Välkommen våren!

I vår stylar vi snyggt & smart med produkter från vårt sortiment som absolut passar lika bra ute som inne. I serien Rope hittar du mattor, korgar och kuddfodral. Allt framtaget av rep i återanvändbar bomull. Mattorna är lika snygga ute som inne – kanske på terassen eller varför inte i badrummet? De är maskintvättbara, tål värmegolv och finns i flera olika mått och färgkombinationer. De praktiska förvaringskorgarna kan rymma allt möjligt vid dukningen. Eller som kruka till uteblommorna. Eller som allt-i-allo-behållare på handfatet. Ursmart att korgarna är av tjock stadig bomull – inget kling och klang – korgarna står mjukt och stadigt typ överallt!

Frysa på uteplatsen är ingen hit. Preppa gärna med en gosig pläd. Senaste tillskottet bland våra populära plädar är färgen Burnt Orange i serien Fishbone Pläden är i 100% bomull, 130 x 170 cm, 9 olika färger.

Tåliga grillmattor ger grillhörnan en lite mer rumslig känsla. Mattorna med inspiration à la Texas Barbecue är praktiskt behandlade med flamskyddsmedel, 75 x 120 cm.

Våra bordsdukar i akrylbelagd textil är perfekta för utelivet! Lättskött, praktiskt och snyggt! Metervara på 140 cm bredd, maskintvätt 40 grader. Varsågod och spill, kära gäster!

Välkommen utemys!

Etol Design Sthlm.

Etols produkter finns i utvalda webbutiker, eller fysiskt i butik hos våra återförsäljare.

Svensk Design

Våra unika produkter hittar du hos återförsäljare i butik eller på webben.

Utvald kvalitet

Alltid hos Etol Design Sthlm.
- Bästa kvalitet till bästa pris!

Säkra beställningar

Vi har olika upplägg så att du som återförsäljare ska hitta det som passar just dig och din verksamhet.
Välkommen att kontakta oss!