Om Etol – Välkommen till Etol Design Sthlm!

Skön inredning med personlig, skandinavisk stil & bra miljötänk.
Vi skapar våra mönster och väljer kvaliteter efter eget sinne och gärna med inspiration från naturen och miljön omkring oss. Våra produkter har en historia att berätta. På våra mattor kan man sätta fötterna på skärgårdens klippor eller fjällens myrmarker. Man kan hoppa hage på Sergels Torgs rutmönster eller vandra längs stränderna på Stockholms öar.

ETOL är ett familjeföretag som drivs med nyfikenhet och aptit på nya idéer.  Vi började med ETeriska OLjor som gav oss företagsnamnet. Idag står ETOL för många sköna, fyndiga och matchande inredningsdetaljer som både passar in och sticker ut. 

Vi skapar våra mönster och väljer kvaliteter efter eget sinne och gärna med inspiration från naturen och miljön omkring oss. Våra produkter har en historia att berätta. På våra mattor kan man  sätta fötterna på skärgårdens klippor eller fjällens myrmarker. Man kan hoppa hage på Sergels Torgs rutmönster eller vandra längs stränderna på Stockholms öar.

På 1960-70-talen tog vi sjögrästapeterna till Sverige. Sen tog vi oss an badrummen med humoristiska serier med mattor, draperier, krokar och beslag till hela familjens glädje. När svenskarna sen blev lite mönstertrötta kunde vi glädja med långa serier av enfärgade produkter i spännande färger och material. Tänk alla kuddar, mattor  & puffar i Sparkling-serien, skimrande  Metallic-serien och lurviga Rasta.

Hur många har inte haft en uppkäftig rastamatta därhemma? Och, så klart då, där hemma i soffhänget oavsett om man sitter inne i  vinterkylan eller envisas utomhus när våren, sommaren och hösten bjuder på fina men ack så kyliga kvällar, då är det inte dumt att ha härliga plädar att svepa in sig i och sköna kuddar att göra bekvämare bekvämast.